Ikke gå glipp av sjansen til å lære av en av verdens beste kokker – kun i en begrenset periode på New Delhi Tjuvholmen. 

Påmelding: Telefon 90 57 59 29 eller epost til post@newdelhi.no 

Glem alt du vet om indisk mat

Bli med på kokkekurs med den verdenskjente stjernekokken Shyam Longani! I løpet av to helger lærer dere å lage unike, indiske retter fra bunnen av, og får en introduksjon til historien bak det indiske kjøkken. Kurset arrangeres hver helg fram til jul. 

Shyam Longani har spesielt høy ekspertise i lokale kulinariske tradisjoner fra Sør-India, som Chettinad, Mangalore og Malabar. I tillegg har han særdeles høye ferdigheter i klassiske indiske teknikker som Tandoori, Punjabi, Lucknowi og Hyderabadi. 

På kokkekurset deler Shyam Longani sine personlige tips og råd, som du enkelt kan bruke på kjøkkenet hjemme. Lær deg hemmelige teknikker og fremgangsmåter som gir indisk mat sin helt spesielle særegenhet.

Informasjon om kurset:

  • Kurset foregår over to helger (lørdag og søndag) fra 9 til 12, totalt 12 timer.
  • Kurssted: New Delhi Restaurant Tjuvholmen
  • Det er plass til mellom 10 og 20 deltakere per kurs
  • Pris: 4900,- kr per person

Sammen med Shyam Longani lærer dere å lage helt unike, indiske retter fra bunnen av. I tillegg lærer dere å lage nan, roti og ris på den indiske måten.

Dere får en grunnleggende introduksjon til det indiske kjøkken, og lærer mer om historien og tradisjonene bak indisk kokekunst. Hver kursdag er det 1-2 retter som står i fokus.  

Alle deltakerne får med seg eget skriv med oppskrifter, fremgangsmåte og Shyam Longanis hemmelige tips. 

Påmelding

Ring oss på 90 57 59 29 eller send en epost til post@newdelhi.no

Kurset arrangeres hver helg fram til jul.

Du kan også kontakte oss hvis du har spørsmål, eller for å høre hvilke kursdatoer som er tilgjengelige. 

Velkommen til et innholdsrikt, smakfullt og morsomt kurs!

Les også: Chefs Table med Shyam Longani