Dersom du er ute etter en ny restaurant i Oslo bør du ta en tur til New Delhi. Vi har nyåpnet i moderne lokaler på Tjuvholmen, men maten er fortsatt den samme. Vi byr på de herligste fristelser fra de mest eksotiske hjørner av India. Velkommen til oss for en smaksopplevelse utenom det vanlige i Oslo sentrum.

Dette står på menyen

Her hos New Delhi serverer vi deilig mat fra India. Restauranten drives av familien Singh som kommer fra den nordindiske delstaten Punjab. Det punjabiske kjøkken danner derfor et naturlig midtpunkt på vår meny, men vi serverer også retter fra hele India. Vi tilbyr en smaksmeny som gjester kan bestille 3-5 retter fra, og vi tilbyr ferdigkomponerte menyer som er spesielt tilpasset større selskaper. Rettene er i tapasstørrelser, slik at man kan smake litt av alt. Er du sulten på mer er det selvfølgelig også mulig å bestille rettene i vanlige middagsporsjoner.

I vår nye restaurant i Oslo har vi et godt utvalg vin som passer til maten. Det spennende vinkartet vårt er i stadig utvikling, slik at vi kan tilby våre gjester en komplett smaksopplevelse som er helt unik. Vi serverer også mineralvann, kaffe og indisk te. Til avec kan vi by på cognac, marc, calvados, grappa, rom og armagnac. Spør en av våre servitører om hva slags vin og drikke som passer til maten, så kommer vi med anbefalinger som passer til maten.

God mat blir enda bedre med en deilig avslutning på måltidet. Til dessert kan vi by på lekre, indiske fristelser. Du kan blant annet velge mellom tradisjonelle indiske desserter som Shahi (rik) Kheer, Gulab Jamun og Jalebi. Våre servitører kan komme med forslag som vi tror kan interessere deg og ditt selskap.

 

Opplevelsen av India

Du trenger ikke reise langt for å kjenne på den indiske stemningen. Ved vår nye restaurant i Oslo får du oppleve både smakene, luktene og lydene av India. Vi serverer indisk mat som er rik på smak og duft, og spiller tradisjonell, indisk musikk i bakgrunnen. Det indiske kjøkken er kjent for å tilberede sterke matretter, gjerne i form av sauser som er smaksatt med sterke og søte krydder. Den indiske maten kan noen ganger bli for sterk for norske ganer, selv ved vår nye restaurant i Oslo. Derfor kan du velge mellom fem ulike styrkegrader:

  • Mild
  • Medium
  • Madras
  • Vindaloo
  • Tandaloo

Dersom du er usikker på hvilken styrkegrad som kan passe for deg, er det bare å spørre en av våre servitører til råds. Velkommen til en helt spesiell matopplevelse på New Delhis nye restaurant i Oslo!

Kontakt oss i dag 

På vår nye restaurant i Oslo er det plass til 100 gjester, og god mulighet for å droppe innom. Planlegger du et større selskap kan det være lurt å kontakte oss på forhånd. Her kan du bestille bord:

  • Ring 95 09 01 26
  • Send e-post til post@newdelhi.no

Vi tar imot reservasjoner på store og små selskaper, og er behjelpelige med å stelle i stand en hyggelig kveld med gode smaker. Vi kan også tilby cateringtjenester. Vanligvis foreslår vi retter til buffet og setter sammen et måltid som passer for de fleste ganger, men du kan også gi beskjed dersom du har noen favoritter du ønsker ved arrangementet. Ønsker du å bestille catering trenger vi følgende informasjon:

  • Når og hvor arrangementet skal finne sted
  • Hvor mange som skal delta
  • Informasjon om allergener og andre spesielle hensyn

Bestill bord: