Velkommen til New Delhi, en av de beste restaurantene i Oslo. Vi kan by på en helt unik smaksopplevelse med det beste fra det indiske kjøkken. New Delhi drives av familien Singh, som har testet norske smaksløker i snart 40 år. Velkommen til den beste restaurant i Oslo.

Smaken, lukten og stemningen fra India

Hos New Delhi byr vi på en smaksopplevelse av de sjeldne. Vi har flyttet inn i moderne lokaler på Tjuvholmen, hvor vi tar deg med på en reise gjennom Indias smaksregioner. Våre hyggelige servitører kan komme med anbefalinger til ulike sammensetninger av retter, eller styrke på maten. Bestill indisk ris eller brød til, og avslutt måltidet med en klassisk, indisk dessert. Når det gjelder indiske smaker er New Delhi Oslos beste restaurant.

Det indiske kjøkken kan grovt deles inn i fire regioner: Nord, sør, øst og vest. Det er store variasjoner både i mat, kultur, klima, språk og tradisjoner. Felles for indisk mat er at rettene er fargerike og har mye smak og duft. Mange tradisjonelle retter har fellestrekk i ulike deler av landet, men serveres under ulike navn og i lokale varianter.

Fra nord kommer klassiske retter som tandoori, nan og butter chicken. I Sør-India finner vi mer fisk og scampi på menyen, og her er kokos en populær ingrediens. I vest brukes mye svinekjøtt og tropiske grønnsaker og frukter. Fra Øst-India kommer mange forskjellige varianter av fiskecurry, og regionen er kjent for å servere søte desserter.

Alt dette kan du smake, lukte og oppleve på New Delhi, den beste restaurant i Oslo. Velkommen til en matopplevelse av de sjeldne.

Booking og catering

Det er plass til 100 gjester i restauranten i Oslo, og de beste muligheter for å droppe innom. Planlegger du et større selskap er det lurt å kontakte oss på forhånd. Vi tar imot reservasjoner på store og små selskaper, og kan hjelpe deg med å stelle i stand en hyggelig kveld med gode smaker på den beste restauranten i Oslo.

Vi tilbyr også catering. Vi foreslår retter til buffet, og setter sammen et variert måltid som passer de fleste ganer (også de kresne). Gi gjerne beskjed dersom du har noen favoritter fra menyen som du ønsker ved arrangementet. Ønsker du å bestille catering trenger vi følgende informasjon:

 • Når og hvor arrangementet skal finne sted
 • Hvor mange deltakere
 • Informasjon om allergener og andre spesielle hensyn

På menyen

På menyen hos New Delhi finner du mat fra de mest eksotiske regioner av India. Vi har de klassiske, indiske rettene du kanskje allerede kjenner, i tillegg til moderne varianter. Fra vår smaksmeny kan man bestille tre eller fem retter som er satt sammen slik at flere kan dele. Vi har også ferdigkomponerte menyer tilpasset større selskaper, hvor rettene serveres i tapasporsjoner. Dette skaper en sosial ramme rundt maten, og gjør at alle kan smake litt av alt. Er du sulten på mer kan maten også bestilles i vanlige middagsporsjoner.

Kjøttet og fisken som serveres i vår restaurant blir langtidsmarinert for den aller beste smaksopplevelsen. Maten tilberedes i en klassisk Tandoor-ovn, en viktig del av det indiske kjøkken. Grillkullene på bunnen sørger for at temperaturen holder seg på 360-380 grader, og trekullet gir maten en svært delikat smak.

Velg mellom ulike styrkegrader

Trenger du flere bevis på at New Delhi er den beste restauranten i Oslo? Vi tilbyr den klassiske, indiske smaken, og lar deg velge hvilken styrkegrad maten skal ha:

 • Mild
 • Medium
 • Madras
 • Vindaloo
 • Tandaloo

Det indiske kjøkken er kjent for å tilberede sterke matretter, gjerne i form av sauser som er smaksatt med sterke og/eller søte krydder. På den indiske krydderpaletten finner du blant annet chili, sennep, gurkemeie, ingefær og koriander, og av søte krydder brukes det kardemomme, kanel og muskatnøtt. Den indiske maten kan noen ganger bli for sterk for norske ganer, og derfor kan du velge mellom fem ulike styrkegrader.

Medium passer vanligvis for de aller fleste, men allerede her kan det bli for sterkt for barn og nybegynnere. Disse anbefales derfor å velge mild. Madras er sterk og god. Vindaloo er meget sterk, og svært populær blant indere. Tandaloo er ekstra sterkt, og bør kun velges av de som vet at de kan takle det. Ved å bestille ris eller indisk brød til maten kan du ta noe av brodden av den sterke smaken. Våre hyggelige servitører er selvfølgelig behjelpelige med anbefalinger til styrkegrad.

Vin og drikke til maten

Som den beste restaurant i Oslo har vi selvfølgelig et godt utvalg vin som passer til indisk mat. Det spennende vinkartet vårt er stadig i utvikling, slik at vi kan tilby våre gjester en komplett smaksopplevelse utenom det vanlige. Vi serverer også mineralvann, kaffe og indisk te. Til avec kan vi by på cognac, marc, calvados, grappa, rom og armagnac. Spør en av våre servitører om hva slags vin og drikke som passer til maten.

Indiske desserter

God mat blir enda bedre med en god avslutning på måltidet. Hos New Delhi – den beste restauranten i Oslo – kan vi by på lekre, indiske desserter. Hvis du ikke har smakt på indisk dessert før har du noe godt å glede deg til. Vi kan blant annet by på:

 • Shahi Kheer
 • Gulab Jamun med iskrem
 • Jalebi

Shahi (rik) Kheer er en tradisjonell, indisk rismelkpudding. Den er laget på hele riskorn, og smakes til med safran og kardemomme. Kheer kan serveres både kald og varm. Gulab Jamun er kanskje den mest populære desserten blant indere. Dette er søte og klebrige boller laget av mel og melk som stekes, og dyppes i sirup før servering. Jalebi fås kjøpt ved utallige gateboder i India. Dette er søte, små kaker som friteres og dyppes i sirup.

Er du klar for en deilig, indisk smaksopplevelse ved den beste restauranten i Oslo? Book et bord online, ring oss på 95 09 01 26 eller kom inn for å se om vi har et ledig bord.

Velkommen til New Delhi!

Bestill bord

[contact-form-7 id=”12934″]