Sulten på den beste restauranten i Oslo?

Er du på utkikk etter beste restaurant Oslo? I Oslo finnes det en rekke indiske
restauranter som serverer indisk mat, og den beste er New Delhi i Oslo sentrum. Restauranten har plass til 100 personer, og tilbyr den beste restaurant Oslo til takeaway og catering. Familien som driver New Delhi, kommer fra den
nordindiske delstaten Punjab. Vår restaurant lager den beste indiske maten.
Selv om restaurantens meny har matretter fra fra hele India, er maten først og fremst fra Punjabi kjøkken, som kjennetegnes av en forkjærlighet for friske grønnsaker og urter. Derfor vil du på New Delhi få autentisk indisk mat, som utelukkende er tilberedt av ferske og friske råvarer, og ikke frosne eller hermetiske.

New Delhi er den beste restaurant Oslo beliggende i Oslo sentrum i Oslo. Det er familien Singh som står bak. Familien Singh var en av de første som etablerte indisk beste restaurant Oslo. New Delhi tilbereder fersk, deilig krydret indisk mat hver eneste dag. Våre indiske gourmetkokker står ved tandoori ovnen og tilbereder et utvalg av originale indiske matretter.

Ønsker du reservere bord eller bestille take away eller catering, så besøk vår indiske restaurant eller ring oss på telefon.

 

Hvorfor prøve New Delhi?

I moderne lokaler i Oslo sentrum, med stilfullt og varmt interiør, vil du garantert få en kulinarisk opplevelse av vår eventyrlige beste restaurant Oslo. Restauranten har plass til 100, og middagsretter til fornuftige priser. Her kan du ta en helkveld med god mat og drikke. Spesielt vinlisten er å anbefale, vi har en av Oslos beste vinliste mht. pris.

Hos oss kan du bestille fisk, kjøtt, vegetar og tandoori matretter eller du kan
velge å prøve en av husets ferdigkomponerte indiske matretter. Eller hvorfor ikke prøve en av våre kyllingretter, som er fylt av sesongens sunne og smakefulle råvarer. Vi gir deg uansett en smaksopplevelse av de sjeldne i vår
indiske beste restaurant Oslo.

Velg mellom 5 styrkegrader: Mild, medium, madra, vindaloo og tandaloo. Mild er en god start for nybegynnere og barn. Medium er en anelse for sterk for nybegynnere. Madras er sterk og god. Vindaloo er meget sterk. Tandaloo er supersterk, i vår indiske beste restaurant Oslo.

 

Hva er indisk mat?

Det som gjør at indisk mat får den unike smaken, er sammensetningen av
krydderne – ikke at selve ingrediensene er så fremmede og eksotiske. Den
største forskjellen på norsk og indisk mat er bruksområdet av krydderne. Blant annet kardemomme, kanel og muskat bruker nordmenn i kaker, mens i vår beste restaurant Oslo går de i middagsrettene. Selve hemmeligheten bak å lage god, indisk mat er å tilføre de ulike ingrediensene i riktig rekkefølge, og ikke å hive alt sammen oppi med engang.

Du må følge ingrediensene på en reise fra begynnelsen til slutt, der målet er den perfekte retten. Krydderne gir nemlig fra seg sin egen smak og lukt ut i fra når de tilsettes.

Det er store geografiske forskjeller også på matfronten. Retter som kylling korma og kylling tikka masala er blant de mest kjente fra nord. Disse er preget av mektige og smaksrike sauser.

 

Catering med indisk mat

New Delhi Restaurant tilbyr catering til de fleste anledninger. Vi foreslår indisk
mat som buffet – la oss hjelpe deg å sette sammen et bra og variert måltid, som tilfredsstiller de fleste ganer (også de kresne).

 

Det vi trenger å vite er:

 • Når eventet skal finne sted (dag og klokkeslett)
 • Hvor (hvis vi skal levere)
 • Hvor mange deltakere (evt. barn, voksne)
 • Om det er spesielle hensyn å ta (f.eks. allergi)
 • Om dere evt. har noen favoritter i menyen som skal prioriteres.

 

Når vi vet alt dette, kan vi begynne å sette sammen menyen.

Send oss en forespørsel med skjemaet under, så skal vi komme tilbake snarest,
med forslag til meny og pris. Enkleste kommunikasjon er å sende oss en epost, men alternativt kan også brukes telefon for catering.

Henting av mat i vår beste restaurant Oslo i Oslo, er mulig etter avtale.

 

HUSK: Bestill alltid i så god tid som mulig.

 • Vi må ha endelig
  bekreftelse for bestillingen senest 2 dager før eventet.
 • Bekreftet avbestilling
  må vi ha senest 2 dager før eventet
 • Små justeringer kan
  evt. imøtekommes inntill 24 timer før eventet

 

Vin til indisk mat

Vi kan tilby et spennende vinkart, som er i stadig utvikling. Vi har et stort utvalg av gode viner i flaske, til latterlig lave priser sammenlignet med andre beste restaurant Oslo, og vi ønsker å gi våre gjester en vinopplevelse utenom det vanlige. Vi serverer også mineralvann, kaffe, indisk te, gjerne med en avec. Cognac, marc, calvados, grappa, rom og armagnac.

 

Meny

New Delhi restaurant har servert indisk mat fra det nordindiske kjøkken i hjertet av Oslo siden 2012, og vi er stolte av fremdeles tilby våre gjester en
spennende reise i indisk mat-kultur. Tradisjonelt sett inneholder et indisk
måltid mange retter som man deler mellom gjestene ved bordet, for å danne en sosial ramme rundt måltidet. Vår meny er lagt opp på en slik måte at dette er mulig også hos oss.

Lunsj meny
Smak meny
Hovedmeny
Brød og dessert