New Delhi er en indisk restaurant som nylig flyttet til nye og moderne lokaler på Tjuvholmen. Restauranten vår har plass til ca. 100 gjester og har helt siden åpningen opplevd stor pågang.

Vi tilbyr også takeaway for de som måtte ønske det, i tillegg til catering med minimum to dagers varsel i forveien. 

Etter at New Dehli flyttet inn i nye lokaler fikk menyen et lite oppløft med spennende nye retter. Du finner selvsagt også de gode gamle klassikerne, laget av kokker med en unik ekspertise innenfor det indiske kjøkken. Våre fantastiske gourmetretter er mye av grunnen til at vi er en av de beste restauranter i Oslo.

Les mer: Beste indiske restaurant i Oslo

Tradisjonsrik bakgrunn

Restauranten New Dehli ble startet av familien Singh. De var blant de aller første til å åpne en indiskbasert restaurant i Oslo by. Dette er nesten 40 år siden. Siden den gang har de åpnet flere restauranter i Oslo som Holy Cow og Listen to Baljit, som alle byr på hvert sitt unike konsept av indisk mat. 

Familien Singh er kjent for å tenke litt utradisjonelt og utenfor boksen derfor er det ikke unormalt at de overrasket med noe spennende og nytt på menyen. 

Familien Singh kommer fra den nordindiske regionen Punjab, noe menyen er inspirert av. I Punjab-området er kjent for deres fokus på friske grønnsaker, krydder, urter og en god og fyldig smak. Det er denne matkulturen som har gjort New Delhi til en av de beste restauranter i Oslo.

Spennende matreise

På menyen finner du som sagt gamle klassikere som har vært populære favoritter i en årrekke, i tillegg til nye spennende tilskudd. Her finner du med andre ord noe for enhver smak. 

Våre gourmet kokker er svært dyktige når det gjelder å finne den riktige balansen av krydre for å få frem den aller beste smaken. Dette gjør New Delhi til en av beste restauranter i Oslo.

Vi tilbyr også et spennende vinkart som stadig er i endring. I tillegg finner du flere gode drinker og cocktails som passer perfekt til de ulike rettene. Spør gjerne kelner om tips til hva som passer din rett best. 

Tilpass styrkegrad

Bestiller du en tradisjonell indisk rett hos oss må du velge mellom fem styrkegrader på retten din. Alternativene vi har er:

 • Mild – God start for nybegynnere og barn
 • Medium – Kan være sterk for nybegynnere
 • Madra – sterk
 • Vindaloo – meget sterk
 • Tanaloo – supersterk

Indisk catering

New Delhi tilbyr catering og takeaway for de som ønsker det. Om du skal arrangere et større arrangement, men er usikker på hva slags mat som passer best, kan vi sterkt anbefale en indisk buffet. Her setter vi nemlig sammen flere retter med ulik smak og styrke, slik at alle kan finne sin favoritt. 

Vi kan også hjelpe deg med på sette sammen en meny med diverse retter som passer akkurat ditt arrangement.

Det vi trenger å vite er: 

 • Når arrangementet skal finne sted (klokkeslett og dato)
 • Adresse (Om vi skal levere)
 • Hvor mange gjester vi skal lage til (voksne, barn, etc.)
 • Spesielle hensyn vi må ta (allergier eller lignende)
 • Om det er noen populære favoritter på menyen som skal prioriteres.

Fyll inn skjemaet under send det til oss, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig med et forslag til meny og pris. 

VIKTIG:

 • Vi trenger en endelig bekreftelse på bestillingen minimum to dager før arrangementet
 • Avbestilling må være bekreftet minimum to dager før arrangementet
 • Eventuelle justeringer kan imøtekommes med beskjed minst 24 timer før arrangementet

Velkommen til New Delhi

Vår meny består av alt fra tradisjonelle indiske retter til spennende nye tilskudd med en moderne vestlig vri. New Delhi har latt seg inspirere av vestlig matkultur, og rettene er derfor en herlig kombinasjon av indiske tradisjoner, vestlig matkultur og moderne street food. 

På vår restaurant kan du smake alt fra street food, high class dining og tradisjonelle indiske retter som har gått gjennom generasjoner av familietradisjoner. Vi gir deg en indisk reise med en vestlig vri som gjør New Delhi til en av de aller beste restauranter i Oslo.

Ønsker du å komme inn å spise uanmeldt så holder vi alltid av deler av restauranten for de som ønsker å spise spontant. Du kan også bestille bord gjennom vår online booking. Slik kan du og ditt selskap komme til et ferdig dekket bord. 

Vi sørger for at en av de beste restauranter i Oslo vil gi deg og ditt selskap en herlig matreise. 

Bestill bord:

[contact-form-7 id=”12934″]