Skal du arrangere selskap, julebord eller en annen spesiell anledning? New Delhi tilbyr catering av indisk mat i Oslo for forskjellige typer arrangementer. 

Vår restaurant har fått stor anerkjennelse, fordi vi lager en moderne vri på tradisjonelle indiske oppskrifter. Resultatet er en unik smaksopplevelse som det kun er New Delhi som tilbyr. Bestill en smaksopplevelse som catering i Oslo, så leverer vi maten til arrangementet ditt.

Bestill catering her

Over 40 år med indisk

I alle kriker og kroker av Oslo kan man i dag finne indiske restauranter som har satt sitt eget preg på de tradisjonsrike indiske rettene nordmenn har lært å elske. Selv om det ikke skal stå på utvalget av restauranter, er det ikke alle som kan skryte på seg at de var den første indiske kokken i Norge. 

Det kan Sardar Gurdial Singh. Du møter han hos New Delhi, hvor han fortsatt 40 år senere serverer fantastisk indisk mat til gjestene våre.

Menyen som passer til alle

Hos New Delhi har vi lagt mye omtanke i menyen. Vår visjon er å bevare de indiske kulinariske tradisjonene, og kombinere det med nye tanker og ideer. På denne måten kan vi fortsette å tilby indisk mat av beste kvalitet til alle og enhver. 

Menyen vår kan tilrettelegges, og passer derfor perfekt til catering i Oslo. Du kan velge selv hvilke retter du vil ha til arrangementet, eller la oss sette sammen en deilig meny med smaksrike retter. Vi justerer også styrkegraden etter deres ønsker. Dersom det skal være barn til stedet anbefaler vi å velge noen retter som er mildere i smaken. 

Nytenkende og tradisjonelt

Mange tror at indisk mat kun er Tikka Masala og Naan, men det er så mye mer enn det. Hos New Delhi vil du finne noe du liker uavhengig om du elsker den tradisjonelle Tikka Masalaen eller ønsker å prøve noe nytt. 

Kanskje du kunne tenke deg å prøve vår unike fiskecurry, eller kan det kan friste med vegetar? Be gjerne om hjelp til å sette sammen en flott meny med catering av indisk mat.

Besøk vår nye restaurant på Tjuvholmen

I november 2018 flyttet vi fra de gamle lokalene våre i Øvre Slottsgate til nye lokaler på moderne Tjuvholmen. Her har vi en flott restaurant med en rolig og lun atmosfære som passer perfekt til å nyte et måltid med familie og venner. 

Skal du bestille catering i Oslo? Kom gjerne innom New Delhi på forhånd for å smake på de ulike rettene. 

Kontakt oss for catering i Oslo

Ønsker du catering i Oslo fra New Delhi? Vi vil gjerne bidra til å gjøre ditt arrangement så perfekt som mulig. Kontakt oss på forhånd, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg med arrangementet. 

Ta kontakt