Skal du arrangere et bursdagsselskap? Eller kanskje en firmafest? New Delhi tilbyr catering av indisk mat i Oslo for forskjellige typer arrangementer. Vår restaurant har fått stor anerkjennelse, og sikrer en opplevelse med ekte, indisk mat, basert på familieoppskrifter.  

Over 40 år med indisk

I alle kriker og kroker av Oslo kan man i dag finne indiske restauranter som alle har satt sitt eget preg på de tradisjonsrike rettene som nordmenn har lært å elske. Selv om det ikke skal stå på utvalget av restauranter er det ikke alle som kan skryte på seg at de var den første indiske kokken i Norge, men det kan Sardar Gurdial Singh. Han er med på servere fantastisk indisk mat til gjestene våre på New Delhi. 

Menyen som passer til alle

Vi i New Delhi har lagt mye tanker ned i menyen vår, vår visjon er å bevare de klassiske tradisjonene og kombinere det med nye tanker og ideer, slik at vi hele tiden kan tilby indisk mat av beste kvalitet til alle og enhver. 

Nettopp fordi menyen vår er så tilrettelagt passer den perfekt til catering, fordi du selv kan velge hvilke retter du ønsker til ditt arrangement. Våre retter har også justerbar styrkegrad, slik at du selv kan velge hvor sterk du ønsker at maten skal være. Dersom det skal være barn til stede anbefaler vi å velge noen retter som er mildere i smak. 

Les også: Asiatisk restaurant Oslo

Nytenkende og tradisjonelt

Mange av oss tenker kanskje at indisk mat kun er tikka masala og naan, men det er så mye mer enn det. Hos New Delhi vil du finne noe du liker uavhengig om du liker den tradisjonelle tikka masalaen eller om du ønsker å prøve noe nytt. Kanskje du kunne tenke deg å prøve noe med fisk, eller kan det kan friste med vegetar?

Besøk vår nye restaurant på Tjuvholmen

I november 2018 flyttet vi fra de gamle lokalene våre i Øvre Slottsgate til nye lokaler på vakre Tjuvholmen. Her har vi en flott restaurant med en rolig og lun atmosfære som passer perfekt til å nyte et måltid med familie og venner. 

Usikker på hvilke retter du skal velge?

Ønsker du å bestille catering fra vår restaurant i Oslo men du er usikker på hvilke retter du skal velge? Hva med å ta med noen du er glad i på en middag hos oss? Kombiner en middag med god mat og velg ut retter som vil passe perfekt til arrangementet du skal holde. Spør en av våre servitører dersom du har spørsmål om hvordan rettene kan serveres med catering. 

Kontakt oss for catering i Oslo

Passer dette for deg? Vi vil gjerne bidra med å gjøre ditt arrangement så perfekt som mulig med catering i Oslo fra New Delhi. Dersom du er usikker på hvilke retter som passer hjelper vi deg gjerne med å sette sammen en passende meny som vil glede både store og små i selskapet. 

Har du spørsmål eller andre henvendelser? Ta kontakt med oss i dag på mail eller telefon, du kan også komme innom vår restaurant på Tjuvholmen i Oslo, så hjelper vi deg med glede.