Skal du arrangere selskap? New Delhi tilbyr catering av indisk mat, perfekt til enhver anledning. Vi ønsker å dekke de behovene du måtte ha, og tilrettelegger så godt vi kan slik at maten faller i smak hos alle i selskapet. 

Bestill catering her

New Delhi: Kåret til byens beste indiske restaurant

Flere år på rad har vi blitt kåret til den beste indiske restauranten i Oslo. Det som er så unikt med oss er at vi baserer rettene våre på familieoppskrifter som har gått gjennom generasjoner, og gir dem en moderne vri. 

Vi tar vare på de indiske tradisjonene, samtidig som du kan nyte spennende kulinariske komposisjoner i selskapet ditt. Kom til oss på Tjuvholmen i Oslo for å smake, eller bestill indisk catering til ditt arrangement! 

På menyen

Vår meny er satt sammen av mange forskjellige retter slik at alle kan finne noe de liker. Du kan også velge egen styrkegrad på maten. Nettopp dette gjør New Delhi til den perfekte restaurant for catering – her finnes det retter som både små og store kommer til å elske.

Les også: Catering indisk mat

Velg mellom kjøtt, kylling, fisk og vegetar. Vi har tradisjonelle indiske retter laget i Tandoor-ovn, og moderne street food som Chicken Lollipop. Tikka masala er kylling som blir marinert i krydder og yoghurt for så å bli stekt, og serveres i kremet karrisaus – en stor favoritt blant våre kunder, og garantert en suksess til catering.

Vi kan sette sammen en meny for arrangementet ditt, eller lage dine favoritter fra menyen. Gi beskjed om allergier og andre ønsker, så tilrettelegger vi så godt vi kan. Vi har også barnevennlige retter og mye godt indisk brød på menyen.

Besøk oss på Tjuvholmen

Er du usikker på om du skal velge catering fra New Delhi til arrangementet ditt? Kom innom restauranten vår på Tjuvholmen, og smak deg gjennom menyen! Ta med deg venner og familie, og gjør det til en indisk helaften med god mat og drikke. 

Hos New Delhi kan du trygt gå på restaurant. Les mer om våre smitteverntiltak her

Dette er New Delhi

New Delhi ble startet i 2012, det var familien Singh som etter 30 år i bransjen bestemte seg for å åpne en ny restaurant basert på indisk fine dining og street food. 

Familien Singh har åpnet mange hyggelige restauranter i Oslo, og blitt kåret til byens beste indiske ved flere anledninger. Er du ute etter catering som alle kommer til å elske, er vi den perfekte restauranten for catering i Oslo

Bestill catering i dag og få det levert, eller kom og hent selv i restauranten. Våre dyktige kokker sørger for et måltid dere kommer til å huske i lang tid. 

Bestill catering her