Skal du arrangere selskap? Eller en annen form for sammenkomst med matservering?

Vi i New Delhi tilbyr catering av indisk mat, perfekt til enhver anledning. Vi ønsker å dekke de behovene du eventuelt måtte ha, derfor vil vi tilrettelegge så godt vi kan slik at du kan servere mat som faller i smak hos alle i selskapet. 

New Delhi: Byens beste indiske restaurant

Flere år på rad har vi blitt kåret til den beste indiske restauranten i Oslo. Det som er så unikt med oss er at vi baserer rettene våre på familieoppskrifter som har gått gjennom generasjoner. På denne måten sikrer vi at tradisjoner blir ivaretatt slik at du kan nyte ekte, indisk mat på Tjuvholmen i Oslo. 

Meny

Vår meny er satt sammen av retter slik at alle kan finne noe de liker. Vi har også forskjellig styrkegrader slik at du selv kan velge hvor sterk du ønsker maten. Dette gjør oss til den perfekte restauranter for catering, nettopp det at det er så lett å velge retter som passer til både store og små. 

Vi har også stor variasjon når det kommer til kjøtt, hos oss får du både kylling, fisk og kjøtt, i tillegg til vegetarretter. På menyen vår kan du finne de tradisjonelle rettene som kylling tikka masala. Tikka masala er kylling som blir marinert i krydder og yoghurt for så å bli stekt i ovnen, de blir servert i en kremet karrisaus. Denne retten er en klassiker på indiske restauranter og en stor favoritt blant våre kunder. 

Når det skal settes sammen en meny for arrangementet ditt vil vi basere menyen på retter vi allerede serverer. På denne måten får dere akkurat de rettene dere vil ha. Vi tar selvfølgelig hensyn til allergier og andre ønsker dere måtte ha. Dersom det skal være barn i selskapet kan vi anbefale å ha noen retter som er milde i smak slik at det ikke blir for sterkt. 

Besøk oss på Tjuvholmen

Ta deg en tur innom vår restaurant på Tjuvholmen! Om du er usikker på om du skal velge New Delhi til catering, anbefaler vi at du besøker oss for å smake på noen av rettene på menyen vår slik at du finner det som passer best for selskapet ditt. Hva med å ta med deg venner eller familie, så kan dere gjøre det til en indisk helaften med god mat og drikke.

Les også: Indisk takeaway Oslo

Hvem er vi?

New Delhi ble startet i 2012, det var familien Singh som etter 30 år i bransjen, bestemte seg for å åpne en ny restaurant basert på oppskrifter fra familien. Før New Delhi har familien Singh åpnet en rekke restauranter rundt om i Oslo

Flere ganger har vi i New Delhi bevist at vår restaurant er perfekt for alle som liker indisk mat. Vi har flere år vunnet kåringer, blant annet for byens beste indiske restaurant. 

Kontakt oss

Er du usikker på om ditt arrangement egner seg for å servere indisk mat, eller har du andre generelle spørsmål? Ta kontakte med oss i dag, vi gleder oss til å høre fra deg.