Skal du feire en spesiell anledning som jubileum, julebord eller bursdag? Da passer det godt med et eget rom, og det kan vi by på hos New Delhi. Reserver vårt Chambre Séparée eksklusivt for deg og dine gjester i dag!

En spesiell anledning

Mange foretrekker å feire spesielle anledninger i lukket selskap. Dette kan være vanskelig å få til på restauranter i Oslo sentrum, men dersom restauranten har Chambre Séparée er det mulig.

New Delhi er en slik restaurant. Vi har lang erfaring med spesielle anledninger, og bistår gjerne med å gjøre kvelden helt perfekt. Vårt Chambre Séparée har plass til opptil 18 gjester, og egner seg svært godt for lukkede selskaper. 

Chambre Séparée

Vårt Chambre Séparée er en privat avdeling i restauranten som kan bookes eksklusivt for et lukket selskap. Rommet egner seg godt for selskaper på mellom 10 og 18 gjester. Alle får god plass rundt bordet, samtidig som det er enkelt å holde en samtale mellom hver og en av gjestene. 

Chambre Séparée egner seg spesielt godt hvis det skal holdes taler under selskapet. 

Vi er behjelpelige med å legge aftenen til rette slik dere ønsker – det er bare å ta kontakt med oss i forkant av arrangementet. Vi kan også sette sammen en forhåndsbestemt meny, slik at dere slipper å vente på maten.

Bordbestilling:

[contact-form-7 id=”12934″]