close

Booking

Please enter your name
Please enter your telephone
Please choose person number
Please choose the date
Please choose the time
Your booking is successfully sent
Something went wrong. Your booking was not send.
 
Tel: 423.266.1121
Email: sales@goodresto.com
 

For booking groups of twelve or more, please refer to our functions page

 
close
Monday - Friday
10 am - 10:30 pm
Saturday
9 am - 11 pm
Sunday
9 am - 9 pm
 
Tel: 423.266.1121
Email: sales@goodresto.com
 

Drikkekart

I vår nyoppussede cocktailbar kan du smake på lekre, indiske drinker. Vi har også et stort utvalg øl, vin og alkoholfri drikke. Spør gjerne servitøren hva som passer best til maten. 

Nyoppusset cocktailbar

Etter å ha vært stengt i et par uker, har New Delhi nå åpnet i nyoppussede lokaler. Vi har fått en lekker ny cocktailbar, hvor du kan senke skuldrene og bestille eksotiske indiske drinker – perfekt for å avslutte et måltid hos oss. 

Indisk øl og vin

Hos New Delhi finner du et stort utvalg indisk øl og vin. Spør gjerne servitøren din for et enda større utvalg enn hva du ser på menyen. 

Vi har et godt utvalg indiske ølsorter på drikkekartet. Vi har også glutenfritt øl, laget av en kompleks oppskrift på syv ingredienser med en sofistikert og glatt smak. Ølet passer til enhver glutenfri rett, hvor som helst i verden. 

India er kanskje ikke det landet du forbinder med produksjon av vin, og årsaken til det er at India fortsatt bare står på startstreken av vineksport. Men de siste årene har flere og flere fått øynene opp for fyldig og aromatisk indisk vin, og det har nå blitt mye enklere å få tak i. Hos New Delhi kan vi by på et godt utvalg indisk vin.

Indiske cocktails hos New Delhi

En indisk cocktail inneholder, naturlig nok, indiske ingredienser. De er ikke så ulike klassiske drinker, men er tilsatt det lille ekstra som gjør dem unike og særegne. Vi bruker ingredienser som mango, kokos og indisk gin i våre drinker. Indiske drinker er fyldige, varmende og setter spor – men ikke mer enn at det er behagelig.

  • Kokos og mango mojito: Dette er husets spesial som blant annet inneholder kokossirup, og toppes med mynteblader og kokosflak.
  • Spicy indisk gin & tonic: Klassikeren gin & tonic laget med indisk gin og sterk moninsirup. 
  • Mango bellini: Den kjente drinken bellini lages med musserende vin, og tilsettes moninsirup med mangosmak for den indiske twisten. 

Indiske cocktails er eksotiske, spicy og fargerike. Vi bruker smaksrike kryddere som ekstrakt av masala, kanel og spicy chili i drinkene. Våre cocktails er spesielt gode når det er kjølig ute, fordi du blir god og varm i hele kroppen etterpå. 

Velkommen til New Delhi for indisk mat og eksotiske indiske cocktails i den nye cocktailbaren vår.