Arranger en vellykket firmafest på vår moderne restaurant i Oslo sentrum! Hos oss får du servert deilig indisk mat og drikke, og våre lokaler er godt egnet for både små og store selskaper. 

Firmafest på restaurant i Oslo sentrum

New Delhi er en restaurant i Oslo sentrum som serverer tradisjonell, indisk mat med en moderne twist. Vi har lang erfaring med å arrangere firmafest i Oslo, og kan hjelpe dere med arrangementet fra start til slutt. 

Vi har god plass i restauranten for både større og mindre selskaper. Kontakt oss på forhånd hvis du har noen spesielle forespørsler å komme med. 

Mindre selskaper

For mindre selskaper kan vi anbefale vårt eksklusive Chambre Séparée. Dette er en privat avdeling i restauranten som kan bookes eksklusivt, og som egner seg godt for selskaper på mellom 10 og 18 personer. Her får alle god plass, samtidig som det er enkelt å ha en samtale mellom hver og en, og lokalet passer godt til å holde taler.  

Større selskaper

For større selskaper kan vi dekke til langbord. Vi har sitteplasser til 100 gjester i restauranten, og god plass til store selskaper. Ingen anledning er for liten eller stor for New Delhi restaurant og våre dyktige kokker.

Internasjonalt anerkjente kokker

Bak hver eneste servering hos New Delhi, står noen av Indias dyktigste kokker. Vi har et team av kulinariske eksperter som er blant de fremste på sitt felt, og du kan derfor forvente en matopplevelse av de sjeldne. 

På menyen finner du klassisk, indisk mat med en moderne twist. Vi har latt oss inspirere av indisk gatekultur, og satt sammen en helt unik meny som virkelig får det til å kile i smaksløkene. I tillegg har vi et godt utvalg av indisk brød, og tradisjonelle desserter som en perfekt avslutning på måltidet. 

Finn mer inspirasjon til firmafest i Oslo her!

Firmafest med thali

Thali er den indiske betegnelsen på et måltid som består av mange forskjellige retter. På firmafest passer det godt å bestille et utvalg thali – mindre retter fra street food-menyen. Dermed får alle gjestene mulighet til å smake på litt forskjellig, og det setter en flott sosial ramme rundt måltidet.

Fra smaksmenyen er det mulig å bestille små porsjoner (Street & Sabzi) og vanlige porsjoner (Buns and Road & Rail). Til firmafest anbefaler vi at dere bestiller et par små porsjoner og en vanlig porsjon per gjest.

Vi hjelper dere gjerne med å komponere måltidet – det er bare å melde fra på forhånd, eller snakke med servitøren når dere bestiller. Vi vet hvilke retter som passer best sammen, og matcher måltidet med god drikke. 

Les mer: Beste indiske restaurant i Oslo

Bestill bord i dag

Skal du arrangere julebord, kick off eller firmafest i Oslo? Kom til New Delhi for en uforglemmelig aften! Vi disker opp med de deiligste retter og god, indisk stemning. 

Restauranten vår befinner seg i moderne lokaler på Tjuvholmen, med kort nærhet til Aker Brygge og Oslo sentrum. 

Velkommen!

Bordbestilling:

[contact-form-7 id=”12934″]