Gode restauranter i Oslo

Er du på jakt etter gode restauranter i Oslo? 

I Oslo finnes det en rekke unike og gode restauranter, og New Delhi er en av Oslos beste restauranter når det gjelder indisk mat. Restauranten har plass til 100 gjester, og tilbyr det beste innen indisk matkultur. 

Helt siden 2012 har vi gledet byen med det god mat og drikke fra det indiske kjøkken. Vi tilbyr:

Høres dette ut som noe for deg? Velkommen til en hyggelig indisk aften hos New Delhi på Tjuvholmen!

New Delhi – Oslos beste restaurant?

I 2018 flyttet vi inn i nye og moderne lokaler på Tjuvholmen i Oslo. Med stilfullt og varmt interiør, hyggelig personale og profesjonelle kokker, kan vi garantere at du får en kulinarisk opplevelse. 

Vår restaurant i Oslo sentrum har plass til 100 gjester, og vi tilbyr eksklusive middagsretter til fornuftige priser. Her kan du ta en helaften fylt med deilige matretter og drikke. Vi kan blant annet tilby et unikt vinkart som vi stadig eksperimenterer med. 

Menyen vår består blant annet av indisk fisk, kjøtt, vegetar eller tandooriretter, og rettene kan enkelt kombineres med flere retter. Du kan også velge å prøve en av husets ferdigkomponerte indiske måltider. Alle våre retter er proppfulle med sesongens ferske og smakfulle råvarer. Uansett hva du foretrekker av smak, gir vi deg en unik opplevelse.

Les mer: Restauranter Oslo sentrum

Autentisk smaksopplevelse

Vi er blant de beste på autentisk indisk mat i Oslo, og dette er fordi vi baserer rettene våre på oppskrifter som har gått i flere av familiens generasjoner. På denne måten kan vi by på en slags hemmelig smaksopplevelse.  

Det som egentlig gjør at indisk mat får den unike smaken er sammensetningen av krydderne – ikke at selve ingrediensene er så fremmede og eksotiske. Selve hemmeligheten bak å lage god, indisk mat er å tilføre de ulike ingrediensene i riktig rekkefølge, og ikke å hive alt oppi samtidig. Vi følger ingrediensene på en reise fra begynnelse til slutt. Krydderne gir nemlig fra seg sin egen smak og lukt ut i fra når de tilsettes.

Oslos beste på indisk

I India vil du oppleve store geografiske forskjeller både i kultur og mat. Retter som kylling korma og kylling tikka masala er blant de mest kjente fra nord, og disse er preget av mektige og smaksrike sauser. Det er også dette menyen og oppskriftene våre er preget av. 

Da vi startet i 2012 hadde vi et ønske om å gi en unik opplevelse blant mange gode restauranter i Oslo. Her gikk vi for å bli blant de beste på indisk mat.

Vi står bak New Delhi

Familien Singh driver New Delhi, og kommer opprinnelig fra den nordindiske delstaten Punjab. Selv om vi serverer god mat fra hele India, er menyen først og fremst basert på oppskrifter fra Punjabi-kjøkkenet som kjennetegnes av en forkjærlighet for friske grønnsaker og urter. 

Hos oss vil du få autentisk indisk mat som er utelukkende tilberedt av ferske og friske råvarer, og ikke frosne eller hermetiske. Våre indiske gourmetkokker står ved tandoori-ovnen og tilbereder et utvalg av eksklusive indiske matretter.

New Delhi har servert god mat fra det nordindiske kjøkken siden 2012, og vi er stolte av å fremdeles tilby våre gjester en spennende reise i indisk matkultur. Restauranten i Oslo ligger flott plassert på Tjuvholmen, side om side med andre gode restauranter i Oslo.

Velkommen til oss for en hyggelig aften og en uforglemmelig restaurantopplevelse!

Bestill bord: