Gode restauranter i Oslo

Er du på jakt etter gode restauranter i Oslo? 

I Oslo finnes det en rekke unike og gode restauranter, og New Delhi er en av Oslos beste restauranter når det gjelder indisk mat. Restauranten har plass til 100 gjester, og tilbyr det beste innen indisk matkultur. 

Vi har nylig flyttet inn i nye og moderne lokaler sentralt plassert på Tjuvholmen, og har siden 2012 gledet byen med det beste fra det indiske kjøkken. Vi tilbyr bordreservering, drop-in, takeaway og catering. 

Høres dette ut som noe for deg? Besøk oss på Tjuvholmen Allé 2. Velkommen! 

Hvorfor prøve New Delhi?

I 2018 flyttet vi inn i nye og moderne lokaler på Tjuvholmen i Oslo. Med stilfullt og varmt interiør, hyggelig personale og profesjonelle kokker, kan vi garantere at du får en kulinarisk opplevelse. 

Restauranten har plass til 100 gjester, og vi tilbyr eksklusive middagsretter til fornuftige priser. Her kan du ta en helaften fylt med deilige matretter og drikke. Vi kan blant annet tilby et unikt vinkart som vi stadig eksperimenterer med. 

Menyen vår består blant annet av indisk fisk, kjøtt, vegetar eller tandooriretter, og rettene kan enkelt kombineres med flere retter. Du kan også velge å prøve en av husets ferdigkomponerte indiske flere-retters. Alle våre retter er proppfulle med sesongens ferske og smakfulle råvarer. Uansett hva du foretrekker av smak, gir vi deg en unik opplevelse.

Les også: Restauranter Oslo sentrum

Ulike styrkegrader

Det indiske kjøkken er kjent for å tilberede sterk og god mat, gjerne i form av sauser som er smaksatt med sterke og/eller søte krydder. På den indiske krydderpaletten finner du blant annet chili, sennep, gurkemeie, ingefær og koriander, og av søte krydder brukes det kardemomme, kanel og muskatnøtt. 

Den indiske maten kan noen ganger bli for sterk for norske ganer, og derfor kan du velge mellom fem ulike styrkegrader:

  • Mild
  • Medium
  • Madras
  • Vindaloo
  • Tandaloo

Mild er en god start for nybegynnere og barn, mens medium er en anelse for sterk for nybegynnere. Madras er sterk og god. Vindaloo er meget sterk, og tandaloo er supersterk. 

Det er de smaksrike oppskriftene og den innholdsrike menyen vår som gjør oss til en av de beste blant Oslos mange gode restauranter

Autentisk smaksopplevelse

Vi er blant de beste på autentisk indisk mat i Oslo, og dette er fordi vi baserer rettene våre på oppskrifter som har gått i flere av familiens generasjoner. På denne måten kan vi by på en slags hemmelig smaksopplevelse.  

Det som egentlig gjør at indisk mat får den unike smaken er sammensetningen av krydderne – ikke at selve ingrediensene er så fremmede og eksotiske. Selve hemmeligheten bak å lage god, indisk mat er å tilføre de ulike ingrediensene i riktig rekkefølge, og ikke å hive alt oppi samtidig. Vi følger ingrediensene på en reise fra begynnelse til slutt. Krydderne gir nemlig fra seg sin egen smak og lukt ut i fra når de tilsettes.

Oslos beste på indisk

I India vil du oppleve store geografiske forskjeller både i kultur og mat. Retter som kylling korma og kylling tikka masala er blant de mest kjente fra nord, og disse er preget av mektige og smaksrike sauser. Det er også dette menyen og oppskriftene våre er preget av. 

Da vi startet i 2012 hadde vi et ønske om å gi en unik opplevelse blant mange gode restauranter i Oslo. Her gikk vi for å bli blant de beste på indisk mat. 

Vin og drikke 

I likhet med andre gode restauranter i Oslo har vi et spennende utvalg vin som passer til maten. Vinkartet er stadig i utvikling slik at vi alltid kan tilby gjestene en komplett smaksopplevelse. Vi serverer også mineralvann, kaffe og indisk te. Til avec kan vi by på cognac, marc, calvados, grappa, rom og armagnac. Spør en av våre servitører om hva slags vin og drikke som passer til maten. 

Catering

Vi tilbyr også indisk catering. Vi foreslår retter til buffet, og setter sammen et variert måltid som passer de fleste ganer (også de kresne). Gi gjerne beskjed dersom du har noen favoritter fra menyen som du ønsker ved arrangementet. Ønsker du å bestille catering trenger vi følgende informasjon:

  • Når og hvor arrangementet skal finne sted
  • Hvor mange deltakere
  • Informasjon om allergener og andre spesielle hensyn

Vi står bak New Delhi

Familien Singh driver New Delhi, og kommer opprinnelig fra den nordindiske delstaten Punjab. Selv om restaurantens meny har matretter fra hele India, er rettene først og fremst basert på oppskrifter fra Punjabi-kjøkkenet, som kjennetegnes av en forkjærlighet for friske grønnsaker og urter. 

Hos oss vil du få autentisk indisk mat som er utelukkende tilberedt av ferske og friske råvarer, og ikke frosne eller hermetiske. Våre indiske gourmetkokker står ved tandoori-ovnen og tilbereder et utvalg av eksklusive indiske matretter.

New Delhi har servert god mat fra det nordindiske kjøkken siden 2012, og vi er stolte av fremdeles tilby våre gjester en spennende reise i indisk mat-kultur. Restauranten ligger flott plassert på Tjuvholmen.

Velkommen til oss for en hyggelig aften og en uforglemmelig restaurantopplevelse!

Bestill bord:

[contact-form-7 id=”12934″]