Ser du etter deilig og smakfull indisk mat i Oslo sentrum? Besøk New Delhi Restaurant på Tjuvholmen for en kulinarisk opplevelse.

New Delhi har plass til ca. 100 spisegjester, og tilbyr indisk mat i Oslo, takeaway og catering. Familien Singh driver New Delhi, og har åpnet en rekke suksessfulle indiske restauranter i Oslo. Familien kommer fra den nordindiske delstaten Punjab, og har latt seg inspirere av sine egne familietradisjoner og kultur når de har satt sammen menyen til denne populære restauranten.

Ser du etter autentisk indisk mat? Da bør du besøke New Delhi. Bestill bord online eller kom innom restauranten i dag for en unik smaksopplevelse.

Indisk restaurant sentralt i Oslo

New Delhi Restaurant har flere ganger blitt kåret til en av Oslos beste spisesteder innenfor indisk mat. Menyen inneholder matretter fra hele India, men maten er først og fremst inspirert av Punjabi-kjøkkenet. Disse matrettene kjennetegnes av en forkjærlighet for friske grønnsaker og urter og teksturrike sauser. Ser du etter autentisk indisk mat, vil du få nettopp dette hos New Delhi. Matrettene er utelukkende tilberedt med ferske og friske råvarer, og ikke frosne eller hermetiske.

Det er familien Singh som står bak den indiske restauranten New Delhi. Familien var blant de første som startet en indisk restaurant i Oslo, og siden har de rukket å etablere seg godt i bransjen. De har åpnet en rekke indiske restauranter med banebrytende konsepter, som alle har fått ros blant gjester og matanmeldere.

Les mer: Restaurant Oslo sentrum

Hvorfor prøve New Delhi?

I moderne lokaler sentralt på Tjuvholmen med stilfullt og varmt interiør, vil du garantert få en kulinarisk opplevelse med deilig indisk mat, i godt selskap. Restauranten har plass til ca. 100 spisegjester, og tilbyr indiske middagsretter til fornuftige priser. Her kan du ta en helaften!

Ser du etter autentisk indisk mat i Oslo, er New Delhi restauranten for deg. På menyen finner du blant annet retter av fisk, kjøtt, vegetar og tandoori, og du kan også prøve en av husets ferdigkomponerte indiske matretter. Prøv gjerne en av restaurantens indiske kyllingretter som består av sesongens smakfulle råvarer.

New Delhi tilbereder fersk, deilig krydret indisk mat hver eneste dag. Våre indiske gourmetkokker står ved tandoori-ovnen og tilbereder et utvalg av tradisjonelle indiske matretter. Ønsker du reservere bord eller bestille take away eller catering, så besøk vår indiske restaurant eller ring oss på telefon.

Les mer: Anbefalte restauranter Oslo

Indisk mat

Hos New Delhi finner du unik indisk mat i Oslo, og en meny proppfull av deilige tradisjonelle og litt mindre tradisjonelle matretter.

Men hva er det som gjør at indisk mat får den deilige smaken? Hemmeligheten er sammensetningen av de ulike krydderne og urtene – ikke at selve ingrediensene er så fremmede og eksotiske. Den største forskjellen på norsk og indisk mat er bruksområdet av krydderne. Kardemomme, kanel og muskat brukes som oftest i bakst og desserter i den vestlige verden, mens i indisk matkultur brukes disse ingrediensene i middagsmaten. På det indiske kjøkken er det viktig at man tilsetter ingrediensene i riktig rekkefølge, og ikke hiver alt oppi samtidig. Krydderne gir nemlig fra seg sin egen smak og lukt ut i fra når de tilsettes.

Liker du spicy indisk mat? Hos New Delhi kan du tilpasse retten din slik du ønsker. Du kan velge mellom styrkegradene mild, medium, madra, vindaloo og tandaloo. Mild er en god start for nybegynnere og barn. Medium er en anelse for sterk for nybegynnere. Madras er sterk og god. Vindaloo er meget sterk, mens tandaloo er supersterk.

Kom innom for en unik smaksopplevelse

Kom innom New Delhi Restaurant for en unik og kulinarisk opplevelse. Kombiner måltidet med god mat, drikke og godt selskap. Restauranten tilbyr også et spennende vinkart som egner seg til de ulike rettene. Spør gjerne servitøren om anbefalinger. Den indiske restauranten tilbyr mineralvann, kaffe, indisk te (gjerne med en avec), cognac, marc, calvados, grappa, rom og armagnac.

New Delhi og familien bak restauranten har servert indisk mat fra det nordindiske kjøkken i hjertet av Oslo siden 2012, og er stolte av å fremdeles tilby gjestene en spennende reise gjennom indisk matkultur. Kom innom restauranten eller bestill bord online i dag.

Velkommen til New Delhi!

Bestill bord: