Julebord med indisk tema

Singh-dynastiet kaller de oss – vi som brakte indiske smaker til Oslo for nesten 40 år siden, og som bergtok byens innbyggere og riksavisens journalister. I alle disse år har restauranten New Delhi blitt drevet av familien Singh. Nå har vi tatt med oss hele menyen og kokketeamet til nye, moderne lokaler på Tjuvholmen, hvor vi fortsetter å servere retter hentet fra de mest eksotiske hjørnene av India.

La indisk mat danne rammen for ditt neste julebord i Oslo sentrum. Vi tar deg med på en kulinarisk reise gjennom Indias regioner, og lar deg kjenne på indiske smaker, lukter og lyder. Et julebord hos oss blir en helt spesiell opplevelse.

Store og små selskaper

I vår nye restaurant i Oslo sentrum er det plass til 100 gjester, og vi tar imot både store og små bookinger. Vi tilbyr også catering. Da setter vi vanligvis sammen en buffet med et utvalg av retter som passer for alle, men du kan også komme med egne ønsker fra menyen. Ønsker du å vite mer om de forskjellige mulighetene? Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema her på siden.

Det indiske kjøkken

Det er mange som omtaler det indiske kjøkken under ett, men i virkeligheten er det store innenlandske forskjeller i både mat, kultur og språk. Fra Nord-India kommer kjente retter som kylling korma og kylling tikka masala, preget av mektige og smaksrike sauser. I Sør-India er det en utstrakt bruk av grønnsaker, ris, kokos og sjømat. I vest finner vi svinekjøtt, vindaloo og et godt utvalg tropiske grønnsaker og frukt. Langs Malabarkysten i det sørvestlige India ligger landets største fiskeindustri. Det østindiske kjøkken er svært ulikt de tradisjonelle rettene man gjerne forbinder med India, med smaker inspirert av blant andre det mongolske og kinesiske kjøkken. Ulike typer fiskecurry er populært, og regionen er kjent for sine søte desserter.

 

Indiske krydder

India som helhet er kjent for å tilberede sterke matretter, gjerne i form av sauser som er smaksatt med sterke og søte krydder. Krydderne er i seg selv ikke ukjente i Norge – kardemomme, kanel og muskat finnes i de fleste norske kjøkken. Forskjellen er at mens vi i Norge bruker søte krydder i desserter og bakst, brukes slike kryddertyper i middagsrettene i India. Indisk mat kan noen ganger bli for sterkt for norske ganer, og derfor er det mulig å velge mellom fem ulike styrkegrader hos New Delhi:

  • Mild
  • Medium
  • Madras
  • Vindaloo
  • Tandaloo

Bestill julebord i Oslo sentrum

Ser du etter spisesteder i Oslo sentrum for ditt neste julebord, er New Delhi et godt valg. New Delhi har blitt kåret til Oslos beste indiske restaurant flere år på rad, på grunn av familien Singhs forkjærlighet for det indiske kjøkken og lidenskapen for å drive en vellykket restaurant. Ønsker du et helt spesielt julebord i Oslo sentrum? Book bord hos New Delhi i dag, eller kontakt oss dersom du har spesielle ønsker. Vi strekker oss langt for å tilrettelegge et uforglemmelig julebord i Oslo sentrum for deg og ditt selskap.

Bestill bord:

[contact-form-7 id=”12934″]