New Delhi er det perfekte lokalet for julebord i Oslo. Vi tilbyr indisk mat i moderne lokaler, og kan skreddersy årets julebord for deg og ditt selskap. Hos New Delhi får du en helt spesiell kulinarisk opplevelse, med eventyrlige, indiske smaker.

Mat og drikke fra India

I India følger man ingrediensenes reise fra start til slutt. Hemmeligheten bak den unike smaken er den unike sammensetningen av krydder, og kunnskap om når disse skal tilsettes i maten. Krydderne er i seg selv ikke fremmede i Norge – kardemomme, kanel og muskat finnes på de fleste norske kjøkken. Forskjellen er at mens vi i Norge bruker slike kryddertyper i kaker og bakst, brukes de i India i middagsrettene. Det nytter heller ikke å hive alt i gryta og la maten lage seg selv, slik man gjerne gjør med norsk mat. Alle ingrediensene og krydderne må tilsettes i riktig rekkefølge til riktig tid.

India er kjent for å tilberede sterke matretter, gjerne i form av sauser som er smaksatt med sterke og søte krydder. Maten kan noen ganger bli for sterk for norske ganer, og derfor er det mulig å velge mellom fem ulike styrkegrader på maten til ditt julebord i Oslo:

  • Mild
  • Medium
  • Madras
  • Vindaloo
  • Tandaloo

Julebord i Oslo med smaken av India

La ditt neste julebord i Oslo bli en smaksrik reise gjennom Indias regioner. Selv om vi gjerne omtaler det indiske kjøkken under ett, er det store geografiske forskjeller når det gjelder indisk mat. Retter som kylling korma og kylling tikka masala er blant de mest kjente fra Nord-India, preget av mektige og smaksrike sauser. Fra Sør-India brukes mer grønnsaker, ris, kokos og sjømat. I vest finner vi svinekjøtt, vindaloo og et godt utvalg tropiske grønnsaker og frukt. Det østindiske kjøkken er svært ulike de tradisjonelle rettene man forbinder med India, med smaker inspirert av annen asiatisk mat – det mongolske og kinesiske kjøkken blant andre. Ulike typer fiskecurry er populært, og regionen er kjent for sine søte desserter.

New Delhi drives av familien Singh som kommer fra den nordindiske delstaten Punjab. Selv om det serveres retter fra hele India, danner derfor det punjabiske kjøkken et naturlig midtpunkt på menyen. Til ditt julebord i Oslo kan vi sette sammen egenkomponerte smaksmenyer, slik at det er mulig å smake på ulike retter fra hele India.

Det perfekte lokalet for årets julebord i Oslo

New Delhi har nylig flyttet inn i moderne lokaler på Tjuvholmen. Her er det plass til 100 gjester, som kan oppleve smakene, luktene og lydene av India. Et julebord hos New Delhi blir derfor en opplevelse av det helt spesielle slaget.

Vi kan også tilby catering til julebord i Oslo. Vanligvis setter vi sammen en buffet med et utvalg av retter som passer for alle, men du kan også komme med dine ønsker fra menyen. Ønsker du å bestille catering trenger vi følgende informasjon:

  • Når og hvor arrangementet skal finne sted
  • Hvor mange som skal delta
  • Informasjon om allergener og andre spesielle hensyn

Kontakt oss på telefon 95 09 01 26 eller book et bord online. Vi gleder oss til å stelle i stand ditt neste julebord i Oslo, enten du planlegger et stort eller lite selskap.

Velkommen til en kulinarisk opplevelse med mat og drikke fra hele India!

Bestill bord:

[contact-form-7 id=”12934″]