Velkommen tilbake til New Delhi i helt ny restaurant i Oslo. Vi har testet norske smaksløker i nesten 40 år, og har nå flyttet til moderne lokaler på Tjuvholmen. Hit kommer fortsatt de gamle stamkundene våre med sine barn og barnebarn, for å spise deilig indisk mat. 

Skal du teste en ny restaurant i Oslo?

Dersom du er ute etter en ny restaurant i Oslo bør du ta en tur til New Delhi. Vi har nyåpnet i moderne lokaler på Tjuvholmen, men maten er fortsatt den samme. Vi byr på de herligste fristelser fra de mest eksotiske hjørner av India. Velkommen til oss for en smaksopplevelse utenom det vanlige på vår restaurant i Oslo sentrum

På vår nye restaurant i Oslo er det plass til 100 gjester, og god mulighet for å droppe innom. Planlegger du et større selskap kan det være lurt å kontakte oss på forhånd. 

Vi tar imot reservasjoner på store og små selskaper, og er behjelpelige med å stelle i stand en hyggelig kveld med gode smaker. I vår nye restaurant i Oslo har vi et Chambre Séparée som passer godt for selskaper på opptil 18 gjester.

Les om vår nye restaurant hos Restaurantguiden i Oslo

Dette står på menyen

Her hos New Delhi serverer vi deilig mat fra India. Restauranten drives av familien Singh som kommer fra den nordindiske delstaten Punjab. Det punjabiske kjøkken danner derfor et naturlig midtpunkt på vår meny, men vi serverer også retter fra hele India. 

Vi tilbyr en smaksmeny som gjester kan bestille 3-5 retter fra, og vi tilbyr ferdigkomponerte menyer som er spesielt tilpasset større selskaper. Rettene er i tapasstørrelser, slik at man kan smake litt av alt. Er du sulten på mer er det selvfølgelig også mulig å bestille rettene i vanlige middagsporsjoner. 

Vin og drikke

I vår nye restaurant i Oslo har vi et godt utvalg vin som passer til maten. Det spennende vinkartet vårt er i stadig utvikling, slik at vi kan tilby våre gjester en komplett smaksopplevelse som er helt unik. 

Skal du lage indisk mat hjemme kan vi anbefale Polets drikketips til krydret mat

Vi serverer også mineralvann, kaffe og indisk te. Til avec kan vi by på cognac, marc, calvados, grappa, rom og armagnac. Spør en av våre servitører om hva slags vin og drikke som passer til maten, så kommer vi med anbefalinger som passer til maten. 

Dessert

God mat blir enda bedre med en deilig avslutning på måltidet. Til dessert kan vi by på lekre, indiske fristelser. Du kan blant annet velge mellom tradisjonelle indiske desserter som Shahi (rik) Kheer, Gulab Jamun og Jalebi. Våre servitører kan komme med forslag som vi tror kan interessere deg og ditt selskap. 

Opplevelsen av India

Du trenger ikke reise langt for å kjenne på den indiske stemningen. Ved vår nye restaurant i Oslo sentrum får du oppleve både smakene, luktene og lydene av India. 

Vi serverer indisk mat som er rik på smak og duft, og spiller tradisjonell, indisk musikk i bakgrunnen. 

Det indiske kjøkken er kjent for å tilberede sterke matretter, gjerne i form av sauser som er smaksatt med sterke og søte krydder. Den indiske maten kan noen ganger bli for sterk for norske ganer, selv ved vår nye restaurant i Oslo. Derfor kan du velge mellom fem ulike styrkegrader:

  • Mild
  • Medium
  • Madras
  • Vindaloo
  • Tandaloo

Dersom du er usikker på hvilken styrkegrad som kan passe for deg, er det bare å spørre en av våre servitører til råds. Velkommen til en helt spesiell matopplevelse på New Delhis nye restaurant i Oslo!

Bestill bord: