Ser du etter noen gode restauranter på Oslo Vest? Da kan vi anbefale restaurant New Delhi, som har en idyllisk beliggenhet på Tjuvholmen. Her kan du oppleve autentisk indisk mat på sitt beste i moderne og nye lokaler. Restauranten har plass til omtrent 100 gjester, og menyen byr på noe for enhver smak.

Kom innom eller book bord hos New Delhi i dag for et smakfullt indisk måltid.

Hvorfor New Delhi?

Du finner New Delhi i nye og moderne lokaler sentralt på Tjuvholmen. Ta deg en tur langs brygga, og avslutt med et smakfullt indisk måltid hos en av byens beste restauranter på Oslo Vest. Lokalene er luftige og lyse, men preget av et stilfullt og varmt interiør som minner mye om India. Menyen består av retter som er basert på autentiske indiske oppskrifter, og restauranten tilbyr noe for enhver smak. Prøv deg på tradisjonelle indiske retter, eller smak på indisk mat med en moderne vri.

Familien Singh, som står bak restauranten, var en av de første som åpnet en indisk restaurant i Oslo for 30 år siden. Siden den gang har de åpnet en rekke gode restauranter på Oslo Vest. Hos New Delhi får du derfor smake ekte indisk mat laget av verdensvante kokker, og en familie med et lidenskapelig forhold til indisk mat og kultur.

Variert og spennende meny

Familien som driver New Delhi kommer fra den nordindiske delstaten Punjab. Selv om restaurantens meny har matretter fra fra hele India, er maten først og fremst inspirert av Punjabi-kjøkkenet. Matrettene herfra kjennetegnes av en forkjærlighet for friske grønnsaker, krydder og urter. Derfor vil du på New Delhi få servert autentisk indisk mat som utelukkende er tilberedt med ferske og friske råvarer, og ikke frosne eller hermetiske.

New Delhi har i mange år blitt regnet som en av de beste indiske restauranter på Oslo Vest. I disse lokalene tilberedes det fersk og deilig krydret indisk mat hver eneste dag, til stor glede for alle matglade sjeler. Restauranten har gourmetkokker som har spesialisert seg på det indiske kjøkken, og som står ved restaurantens tandooriovn og tilbereder tradisjonelle indiske matretter.

På menyen

På menyen finner du et stort utvalg av retter, som består av fisk, kjøtt og vegetar.. Du kan også prøve deg på en av husets ferdigkomponerte indiske matretter, eller en av restaurantens deilige og smakfulle kyllingretter som er proppfulle av sesongens sunne og smakfulle råvarer. New Delhi gir deg en smaksopplevelse av de sjeldne.

Menyen består også av tradisjonelle indiske retter i fem ulike styrkegrader. Velg den varianten som passer deg best: mild, medium, madra, vindaloo eller tandaloo. Mild er en god start for nybegynnere og barn, medium er en anelse for sterk for nybegynnere, mens madras er sterk og god. Vindaloo er meget sterk. Er du en av de tøffeste, er tandaloo supersterk.

Uansett smak vil du finne noe som passer for deg. Det er nettopp dette som gjør New Delhi til en av de beste restaurantene på Oslo Vest.

Les mer: Indisk restaurant Aker Brygge

Hva kjennetegner indisk mat?

Hva er egentlig autentisk indisk mat? Felles for de fleste typer indisk mat er bruken av sterke og søte sauser.

Det er ikke fremmede og eksotiske ingrediensene som gjør indisk mat unik, men selve sammensetningen av krydderne. Den største forskjellen på norsk og indisk mat er nettopp bruksområdet for krydderne. Kardemomme, kanel og muskat brukes ofte i kaker på det skandinaviske kjøkkenet, mens på det indiske kjøkken brukes disse ingrediensene i middagsretter. Selve hemmeligheten bak det å lage god, indisk mat er å tilføre de ulike ingrediensene i riktig rekkefølge, og ikke hive alt sammen oppi gryta samtidig.

Ingrediensene skal følge en reise fra begynnelse til slutt, der målet er den perfekte retten. Krydderne gir nemlig fra seg ulik smak og lukt ut i fra når de tilsettes.

Det er store geografiske forskjeller på matfronten i den indiske kulturen. Retter som kylling korma og kylling tikka masala er blant de mest kjente fra det nordindiske kjøkkenet, og er kanskje de rettene som er mest kjent for folk flest. Disse er preget av mektige og smaksrike sauser som smelter på tunga.

New Delhi byr på oppskrifter som har gått i arv i mange generasjoner. Tradisjonell indisk mat er gjerne spicy og baseres på krydder, urter og grønnsaker. Rettene serveres ofte i fem forskjellige styrkegrader, hvor du selv velger hvilken grad du ønsker. Det er denne smaksopplevelsen du får ved å besøke en av Oslos Vests beste restauranter.

Indisk catering

New Delhi tilbyr også catering til de fleste anledninger. Her kan kokkene hjelpe deg med å sette sammen en god og variert meny som tilfredsstiller de fleste ganer (også de yngste).

Ønsker du å bestille catering, kan du kontakte restauranten via vårt kontaktskjema eller på mail. Husk å få med:

  • Når eventet skal finne sted (dag og klokkeslett)
  • Hvor (hvis vi skal levere)
  • Hvor mange deltakere (evt. barn, voksne)
  • Om det er spesielle hensyn å ta (f.eks. allergi)
  • Om dere evt. har noen favoritter i menyen som skal prioriteres.

Ønsker du catering? Bestill i god tid slik at restauranten får tid til å forberede seg.

Opplev New Delhi

Det finnes mange gode restauranter på Oslo Vest. Er du på utkikk etter et indisk serveringssted med gode anmeldelser, hyggelige folk og en variert meny, ønsker vi deg hjertelig velkommen til nye New Delhi på Tjuvholmen. Restauranten har tidligere vært å finne i Øvre Slottsgate, men har nå flyttet inn i nye og moderne lokaler og i samme slengen oppgradert menyen.

New Delhi har servert indisk mat fra det nordindiske kjøkken i hjertet av Oslo siden 2012, og vi er stolte av fremdeles tilby våre gjester en spennende reise gjennom indisk matkultur. Hos New Delhi kan du ta med deg daten, bursdagsfesten eller familien på en hyggelig kveld. Vi har en stor og variert meny med noe for enhver smak, og kombinert med en velsmakende flaske vin eller en indisk cocktail, har du et komplett festmåltid.

Opplev ekte indisk på Oslo Vest. Besøk New Delhi i helt nye og moderne lokaler på Tjuvholmen Allé 2!

Velkommen til oss for en hyggelig aften og en uforglemmelig restaurantopplevelse!  

Bestill bord: