Ser du etter et selskapslokale i Oslo? Det finner du hos den indiske restauranten New Delhi. Vi har plass til 100 gjester i restauranten, og kan i tillegg by på et Chambre Séparée med plass til 18 gjester.

Du står for gjestelisten, og vi tar oss av resten. Kontakt oss på 47652724, eller skriv til oss på post@newdelhi.no for å booke det lokalet som passer best. Vi lager dine favoritter fra menyen, eller setter sammen et ferdigkomponert måltid med retter som passer godt sammen. Vi tilbyr også catering, og leverer direkte til det aktuelle lokalet. 

New Delhi har selskapslokale i Oslo

Vi har god erfaring med alle former for feiringer, enten det er snakk om bryllup, bursdag, kick off eller julebord. Vi hjelper deg gjerne med å gjøre viktige begivenheter i livet til noe ekstraordinært – ikke bare ved å servere deilig, indisk mat, men også ved å pynte det aktuelle lokale, leie underholdning eller sette opp transport. 

Vi bistår med både stort og smått – det er bare å avtale med oss i forkant, så stiller vi opp!

På menyen står det aller beste av indisk mat. Vi har retter som passer både store og små, og tilpasser styrkegraden på maten til deres ønsker. Velg mellom fem ulike styrkegrader:

  • Mild
  • Medium
  • Madras
  • Vindaloo
  • Tandaloo

Deilig mat fra hele India

I vårt selskapslokale serverer vi deilig, indisk mat. Mange omtaler indisk mat under ett, men i virkeligheten er det store innenlandske forskjeller i både mat, kultur og språk. Hos New Delhi kan dere bestille lokale, indiske retter fra mange eksotiske regioner. 

Fra Nord-India serverer vi kjente retter som Chicken Korma og Chicken Tikka Masala, med rike og fyldige sauser. I Sør-India er det en utstrakt bruk av grønnsaker, ris, kokos og sjømat, og du finner mange spennende retter fra sør på menyen vår. 

Fra vest kan vi by på mye godt svinekjøtt, og et spennende utvalg eksotiske grønnsaker og frukter. I Øst-India finner vi retter som er svært ulikt hva man vanligvis forbinder med indisk mat, med impulser fra det mongolske og kinesiske kjøkken. Vi kan by på spicy fiskecurry og deilige, søte desserter fra denne regionen. 

Bestill selskapslokale i dag

Er du ute etter et selskapslokale i Oslo, finner du det hos New Delhi. Det er mulig å leie hele restauranten vår for ditt arrangement, eller Chambre Séparée hvis dere er inntil 18 mennesker. 

Vi tilbyr også takeaway og catering, og kan levere maten til andre selskapslokaler i Oslo. Det er bare å ta kontakt med oss på 47652724 eller post@newdelhi.no – vi bistår gjerne med å sette sammen en meny slik at alle gjestene dine blir fornøyde med maten.